Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

61 afișări

Întrevedere între premierul Viorica Dăncilă cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, azi, la Bruxelles. Cei doi oficiali vor discuta despre subiectele aflate pe agenda NATO şi despre contribuţia României la implementarea politicilor şi deciziilor aliate.

Curtea Constituţională dezbate, azi, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis pe Legea privind organizarea şi funcţionarea Avocatului Poporului, prin care acesta beneficiază de pensie de serviciu egală cu 80% din salariul brut lunar. Totodată vor fi discuţii şi sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea privind înfiinţarea mecanismelor prevăzute de Convenţia ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi.

O imagine pe cât de rară pe atât de frumoasă. O ursoaică ieşită la plimbare cu cei doi pui a fost filmată în pădurea din Valea Frumoasei, o zonă din partea de sud a judeţului Aba. Şansele de a vedea ursul brun în mediul natural sunt destul de mici, mai ales în perioada de hibernare

Uniunea Europeană va introduce controale vamale la frontiera dintre Irlanda şi provincia britanică Irlanda de Nord în cazul în care Marea Britanie va părăsi Blocul comunitar fără un acord privind viitoarea relaţie bilaterală.

Trafic aerian blocat pe unul din cele mai mari aeroporturi din Statele Unite, din cauza unei drone. Incidentula a avut loc pe aeroportul Newark, al unsprezecelea cel mai aglomerat din SUA, cu aproximativ 20 de milioane de pasagaeri anual, ieri după-amiază, unde două drone au fost observate zburând în apropiere, anunţă BBC News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici