Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

104 afișări

Un microbuz cu 16 pasageri la bord a intrat într-un parapet de pe marginea DN 67, în această dimineaţă, în zona localităţii Ciovârnăşani, din judeţul Mehedinţi. 11 dintre călători au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vagonul unui tren de marfă, în care se aflau substanţe periculoase, a deraiat, marţi dimineaţa, în apropierea unei gări din judeţul Caraş-Severin. Traficul feroviar a fost închis în urma incidentului.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 pe scara Richter s-a produs, în această dimineaţă, în judeţul Buzău. Seismul a fost resimţit în apropierea oraşelor Nehoiu, Covasna, Întorsura Buzăului, Târgu Secuiesc şi Buzău.

Cel puţin şapte persoane au murit, iar alte 28 au fost rănite în urma unei incendiu izbucnit într-o clădire rezidenţială din partea de vest a Parisului. Bilanţul este aşteptat să crească deoarece incendiul nu a putut fi stins încă.

Rada Supremă a Ucrainei a înregistrat un proiect de lege prin care să le interzică reprezentanţilor ruşi să ia parte la misiunea internaţională de monitorizare a alegerilor prezidenţiale şi parlamentare din Ucraina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici