Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

370 afișări

Falsul chirurg italian a fost reţinut aseară pentru 24 de ore, după ce a fost audiat de către poliţiştii Secţiei 4 din Capitală. Acesta este suspect pentru înşelăciune şi e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fără drept a unei profesii.

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, se reunesc pentru a patra zi consecutiv la Parlament pentru a discuta despre bugetul pentru 2019. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că proiectul va fi adoptat în şedinţa de vineri a Guvernului.

Reuniunile Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne vor avea loc, azi şi mâine la Parlament, în contextul exercitării Preşedinţiei române a Consiliului UE. Printre temele de discuţie se numără terorismul, migraţia, Schengen şi cooperarea judiciară în materie civilă şi comercială.

Un corp a fost recuperat din epava avionului în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson, a anunţat Departamentul de Investigare a Accidentelor de Aviaţie din Marea Britanie. Agenţia nu a dezvăluit identitatea.

Preşedintele interimar auto-proclamat al Venezuelei, Juan Guaido, a cerut ieri forţelor armate venezuelene să permită intrarea ajutoarelor umanitare internaţionale, care încep să fie colectate la centrele de stocare. Un apel asemănător a făcut şi secretarul de stat al SUA Mike Pompeo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici