Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

95 afișări

Comisiile pentru buget, finanţe din Parlament au aprobat, aseara, bugetele mai multor ministere, inclusiv cel al Sănătăţii, care cuprinde şi amendamentul lui Liviu Dragnea privind finanţarea programului privind vitamina D. Dezbaterea bugetelor SRI, SIE şi SPP a fost amânată pentru azi.

Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI a dat aviz favorabil, ieri, proiectului de buget pe 2019 propus de Guvern. În comisie nu s-au dezbătut amendamentele propuse de Liviu Dragnea, în vederea tăierii bugetului.

Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), va participa, azi, alături de întreg Consiliul de Administraţie al BNR, la audierea de la comisiile Senatului programată pentru data de 12 februarie.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că USR-PLUS, că ar putea fi un posibil partener pentru PNL, atât timp cât se implică în lupta împotriva actualei coaliţii de guvernare. Liderul PNL a afirmat că preferă ca USR-PLUS să îl susţină pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

Un incendiu a izbucnit azi într-un hotel din New Delhi, ucigând cel puţin nouă persoane, a anunţat brigada de pompieri din India, ridicând noi întrebări despre standardele de siguranţă în hotelurile slab reglementate, ocupate de cei mai puţin înstăriţi, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici