Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

201 afișări

Pompierii din Sibiu au intervenit, în timpul nopţii, pentru stingerea unui incendiu puternic la o fabrică de prelucrare cherestea, din localitatea Cârţa, întinsă pe 1.000 de metri pătraţi. După trei ore, focul a fost stins fără a se înregistra victime.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs miercuri seară, la ora 21:45, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs la adâncimea de 81 de kilometri.

Valentine's Day, sărbătoarea occidentală a iubirii a devenit tot mai cunoscută de români, care profită de ocazia de a oferi cadouri şi de a trăi clipe romantice. Povestea zilei iubirii datează însă din vremuri îndepărtate şi a oscilat între ritualuri, scrisori de dragoste şi cereri în căsătorie.

Fostă şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi a anunţat miercuri seară că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Peste 40 de foşti diplomaţi britanici o îndeamnă pe Theresa May, premierul Marii Britanii, să amâne ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, acuzând-o pe şefa Guvernului de la Londra că prezidează o "criză naţională", relatează cotidianul The Times.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici