Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

165 afișări

Vremea se răceşte de astăzi, iar la munte vor fi ninsori şi viscol. În mai bine de jumătate de ţară, meteorologii au instituit cod galben, avertizând că va ploua şi se vor înregistra rafale de vânt ce vor înregistra şi 100 de kilometri la oră.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, aseară, decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, precum şi pe cel al lui Răzvan Cuc în funcţia de ministru al Transporturilor.

Două cutremure au avut loc înVrancea şi Buzău, în ultimele ore. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,8 pe scara Richter.

Parlamentul german a aprobat o revizuire a controversatei legi privind avorturile, iar în urma acestei revizuiri, doctorii şi spitalele vor putea menţiona pe site-urile lor web dacă fac avorturi la cerere. Organizaţiile feministe cer însă abrogarea legii.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu se va întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin la Moscova, pe 27 februarie, a anunţat purtătorul de cuvânt al premierului israelian. În ianuarie, Administraţia Vladimir Putin a somat Guvernul Israelului să înceteze raidurile aeriene în Siria.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici