Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 09.00

566 afișări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineaţă o atenţionare cod galben de vijelii şi grindină. Aceasta este valabilă pentru toată ţara până la ora 22.00.

6 oameni au fost răniţi la Mehedinţi, Olt şi Dolj după vijeliile de azi noapte. Mai multe acoperişuri de bloc au fost smulse de vânt şi mai mulţi copaci au căzut peste maşini. În Capitală mai mulţi copaci au căzut pe carosabil o barieră a fost smulsă de vânt în urma furtunii de azi noapte.

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2019 vor fi publicate, azi, până la ora 12:00. Absolvenţii clasei a XII-a pot depune apoi contestaţii, iar rezultatele finale urmează să fie afişate sâmbătă, 13 iulie.

Un bărbat de 34 de ani a fost găsit mort, aseară, lângă una dintre scenele amplasate pentru festivalul Neversea. Acesta a fost descoperit de un voluntar SMURD. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Elena Udrea a plecat din Costa Rica şi s-a îndreptat spre Europa, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate fostului ministru. Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru spune că acum câteva zile, Udrea şi-ar fi informat apropiaţii din Costa Rica cu privire la o plecare spre Londra.

Zeci de mii de persoane au participat la o nouă manifestaţie la Hong Kong care s-a terminat cu violenţe. Oraşul este de mai multe săptămâni scena unor ample proteste provocate de un proiect de lege care prevedea facilitarea extrădărilor din Hong Kong spre China.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici