Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

173 afișări

Nuntă în Penitenciarul Rahova. Radu Mazăre se va căsători, azi, cu logodnica sa, în închisoare, acolo unde-şi execută pedeapsa. Maximum 10 persoane pot participa la ceremonie. Potrivit fratelui fostului edil, la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri şi nici nu vor putea fi făcute fotografii.

Mariana Şărămăt, fosta asistentă maternală a Sorinei, a fost audiată aseară de procurorii Secţiei de anchetare a magistraţilor. La intrarea în sediul instituţiei, aceasta a spus că luptă în continuare pentru minoră.

Poliţiştii din Alba au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, după ce un băiat din Cugir a fost lovit şi umilit de mai mulţi copii cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani. Incidentul a fost filmat, iar mama băiatului agresat a postat imaginile pe facebook.

Curtea Constituţională a României (CCR) dezbate, azi, obiecţiile de neconstituţionalitate formulate de PNL - USR şi de preşedintele Klaus Iohannis asupra modificărilor aduse de Parlament Codului Penal şi Codului de Procedură Penală.

Raport alarmant al ONU care arată că peste 1.000 de oameni au fost ucişi în Libia în urma conflictului dintre miliţiile rivale care a început în luna aprilie. Forţele loiale lui Khalifa Hifter, un general al armatei libiene, au deschis o ofensivă la periferia capitalei Tripoli, confruntându-se cu miliţiile afiliate guvernului recunoscut de Naţiunile Unite.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici