Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

67 afișări

Tragedie în Iaşi unde un copil de doi ani a murit, aseara, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc. Copilul a fost transportat la Spitalul „Sfânta Maria”, unde medicii au încercat timp de oră să îl resusciteze, însă fără succes.

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia, care ulterior a murit la spital, a încercat să se sinucidă în camera de detenţie a Poliţiei Arad, folosindu-se de un cearşaf. El a fost transportat în stare gravă la spital.

Absolvenţii clasei a VIII-a urmează au aflat, astăzi, la ce liceu au fost repartizaţi, ca urmare a completării fişelor cu opţiuni, potrivit calendarului de admitere în liceu 2019-2020 al Ministerului Educaţiei Naţionale. Admiterea în licee, desfăşurată în cadrul primei etape, se va face computerizat.

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat că, în opinia sa, Klaus Iohannis îşi doreşte să intre în turul al doilea la prezidenţiale cu candidatul PSD. Acesta a precizat că partidul îi va oferi acest lucru şi îşi va rezerva dreptul să câştige alegerile.

Furtuna din nordul Grecia a luat 7 şapte vieţi, potrivit ultimului bilanţ al autoritaţilor. Şase dintre ei erau turişti. Alte 100 de persoane au fost rănite si au avut nevoie de îngrijiri medicale, relatează site-ul agenţiei Reuters. Martorii au relatat că furtuna s-a format şi a încetat în câteva minute.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici