Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

496 afișări

Vorica Dăncilă a afirmat că, în cazul în care Laura Codruţa Kovesi va fi numită procuror-şef european şi se vor adeveri acuzaţiile care îi sunt aduse în ţară, atunci România „va plăti factura” şi va pierde credibilitatea în rândul instituţiilor UE.

Călin Popescu Tăriceanu a spus, ieri, că ALDE nu e legat „ombilical” de guvernare. El a adăugat că dacă PSD nu împarte responsabilităţile şi ia decizii singur atunci ALDE ar putea să renunţe la a avea portofolii guvernamentale.

Tragedie în Cisnădie, unde o fată de 13 ani a căzut de la etajul al treilea al unui bloc. Fetiţa a fost rănită grav. Copila în vârstă de 13 ani a a fost transportată la spital în stare conştientă.

Ministerul de Externe atenţionează cetăţenii care călătoresc în Germania că întreg teritoriul este afectat, în perioada 24-28 iulie, de un val de căldură cu temperaturi extreme, care vor depăşi nivelul 3, de 32 de grade, iar în unele regiuni temperaturile vor depăşi 38 de grade.

Zeci de aeronave nu au putut decola de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, ieri, din cauza unei defecţiuni a sistemului de alimentare cu combustibil a avioanelor, au informat reprezentanţii aeroportului, citaţi de BBC.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici