Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 3 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

161 afișări

Preşedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker şi alţi reprezentanţi ai Comisiei se vor reuni, astăzi, la Bruxelles, în şedinţa Colegiului Comisarilor pentru a discuta despre situaţia statului de drept în România.

Preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, va avea discuţii cu liderii grupurilor politice din PE despre punerea sub control judiciar a Laurei Codruţa Kovesi. Între timp, fostul procuror-şef DNA a contestat măsura controlului judiciar, contestaţie care se judecă tot azi la instanţa supremă.

Executivul are pe ordinea de zi a şedinţei de azi, care începe la ora 16.00, un proiect de hotărâre pentru suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului cu nouă milioane lei pentru organizarea vizitei Papei Francisc în România.

Mii de venezuelenieni au spart baricadele de-a lungul graniţei cu Columbia, potrivit biroului de migraţie din Bogota, care l-a avertizat pe preşedintele venezuelean Nicolas Maduro că va fi tras la răspundere pentru orice problemă care ar putea apărea.

Reţeaua Facebook este mult mai sigură acum decât a fost în 2016 pentru combaterea interferenţelor electorale, însă nu poate garanta că site-ul nu va fi folosit pentru a submina alegerile pentru Parlamentul European din mai, a anunţat aseraă directorul executiv Mark Zuckerberg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici