Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 4 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 4 aprilie 2019.

281 afișări

Echipa Parlamentului European va avea, astăzi, la Bruxelles, a treia rundă de negocieri cu reprezentanţii Consiliului UE, pentru procurorul-şef european, după ce primele două întruniri s-au încheiat fără rezultat. Pentru şefia Parchetului UE candidează şi Laura Codruţa Kovesi, care a scăpat aseară de controlul judiciar.

Cei cinci candidaţi pentru funcţia de procuror european din partea României, Cătălin Laurenţiu Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach şi Daniel Horodniceanu, vor susţine azi, începând de la ora 14.00, interviul cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Bărbatul care s-a filmat în timp ce îşi bătea cu bestialitate copiii, a fost reţinut, după mai multe ore de audieri la sediul Poliţiei din Tecuci. Filmarea a fost trimisă de agresor soţiei sale care este plecată în străinătate şi ulterior o rudă a anunţat Poliţia.

Camera Comunelor a aprobat o moţiune prin care obligă Guvernul Theresa May să ceară amânarea retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană, pentru a evita producerea Brexit fără niciun acord.

Procurorii japonezi au decis arestarea pentru a patra oară a fostului preşedinte al grupului Nissan, Carlos Ghosn, după ce mass-media japoneză a anunţat că autorităţile au construit un nou caz împotriva lui în legătură cu plăţile efectuate către un dealer din Oman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici