Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 9 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

249 afișări

Accident rutier pe platforma Aeroportului Henri Coandă. Incidentul a avut loc între un autobuz fără pasageri şi un microbuz aparţinând unei firme de handling, anunţă reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroportului Bucureşti (CNAB). Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital

Premierul Viorica Dăncilă a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR Narcis Neaga. Aceasta îl acuză că a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deja, asumate a fi finalizate la sfârşitul anului 2018.

Cei opt candidaţi pentru funcţia de procuror european vor susţine interviurile azi, începând cu ora 10:00, în faţa unei comisii prezidate de ministrul Justiţiei, Ana Birchall. În cursă sunt înscrişi şi fostul şef DIICOT Daniel Horodniceanu şi Marius Bulancea de la DNA.

Executivul are, azi, în discuţie două proiecte de lege, unul pentru aprobarea contului anual de execuţie a bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2018 şi un altul pentru aprobarea contului anual de execuţie a bugetului Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate pe anul precedent.

Un consilier al preşedintelui Emmanuel Macron va efectua marţi şi miercuri o vizită diplomatică în Iran pe fondul escaladării tensiunilor dintre Teheran şi Statele Unite, a declarat un oficial francez, potrivit Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici