Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 11 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 11 aprilie 2019.

123 afișări

CCR a amânat pentru data de 19 aprilie pronunţarea pe conflictul Parlament şi ÎCCJ pe tema completurilor specializate în cazurile de corupţie, sesizare făcută de Florin Iordache.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, azi, o informare meteo de ploi moderate cantitativ şi averse, însoţite de descărcări electrice, care vizează toate regiunile ţării până luni, la ora 10.00.

Premierul Viorica Dăncilă participă, azi şi mâine, la Summit-ul Şefilor de Guvern ai formatului cooperării 16+1 / Europa Centrală şi de Est – R. P. Chineză, care se va desfăşura în Croaţia, la Dubrovnik, informează Executivul.

Sindicaliştii din Alianţa Federaţiilor Tehnice Feroviare şi Federaţia Naţională "Drum de Fier" protestează azi în faţa Ministerului Transporturilor, pentru adoptarea proiectului de lege privind Statutul personalului feroviar în forma dorită de salariaţii feroviari.

Un Brexit "fără acord" rămâne o posibilitate, a declarat azi purtătoarea de cuvânt a guvernului francez, Sibeth Ndiaye, pentru postul francez de televiziune CNews, potrivit Reuters. Liderii Uniunii Europene au oferit Marii Britanii încă şase luni să părăsească blocul, mai mult decât a cerut premierul britanic Theresa May.

O nouă specie umană, cu caracteristici unice, ai cărei reprezentanţi au trăit pe insula Luzon, din Filipine, în urmă cu peste 50.000 de ani, a fost descoperită de cercetători, potrivit unui articol publicat în revista Nature.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici