Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 12 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 12 aprilie 2019.

193 afișări

Eugen Nicolicea, Marin Iancu şi Ioan Muntean din partea PSD au participat azi la Palatul Cotroceni la consultările cu preşedintele Iohannis pe tema situaţiei din justiţie. Tot azi au fost invitaţi şi reprezentanţii ALDE, însă preşedintele partidului Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că membrii formaţiunii nu vor participa la discuţii întrucât Iohannis nu vrea să îl revoce pe procurorul general Augustin Lazăr.

Ministerul Justiţiei reia începând de azi cea de-a doua procedură de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror general, urmând ca noile interviuri să fie susţinute pe 6 şi 7 mai. Rezultatele celei de-a doua selecţii vor fi comunicate pe 8 mai.

Românii se pot înscrie, începând de azi, în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus, ediţiile 2019, bugetul alocat pentru acest an fiind de 320 de milioane de lei, potrivit Ministerului Mediului.

Marele campion elveţian Roger Federer a mai doborât un record în această săptămână, devenind jucătorul care a stat cel mai mult în top 10 ATP, cu un total 1.020 de săptămâni. Până acum, recordul era deţinut de americanul Andre Agassi, cu 1.019 săptămâni.

Preşedintele sud-coreean Moon Jae-In doreşte să aibă o întâlnire oficială cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, ca parte din eforturile diplomatice privind denuclearizarea Coreei de Nord, a declarat Chung Eui-Yong, consilier prezidenţial pentru Securitatea Naţională, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici