Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

55 afișări

Carmen Iohannis a transmis procurorilor de la Parchetul General că nu se poate prezenta la audierea programată azi, prin intermediul unui fax. Aceasta a fost citată să se prezinte pe 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiţiei referitor la casele familiei din Sibiu.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţa, atenţionări cod galben de vânt în cinci judeţe din ţară, unde ninge viscolit în zonele înalte. Alte şase judeţe sunt sub atenţionare cod galben de ceaţă. Potrivit ANM, până la ora 16 este cod galben de vânt în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, iar până la ora 15 aceeaşi avertizare este şi în judeţele Suceava şi Neamţ.

Grevă generală la metrou. Ion Rădoi, preşedintele Sindicatului Liber Metrou, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în urma şedinţei avute după greva de avertisment din această dimineaţă, s-a stabilit ca greva generală să aibă loc săptămâna viitoare, marţi sau miercuri, între orele 4:00 şi 16:00.

Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localităţi din 18 judeţe, acesta este bilanţul până în 14 noiembrie. Sunt 1092 de focare (dintre care 16 în exploataţii comerciale) şi 167 de cazuri la mistreţi, potrivit datelor Autorităţii Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Pe 25 noiembrie se va semna acordul privind termenii de retragere a Marii Britanii din Blocul comunitar. Data a fost stabilită de Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, iar liderii din cadrul Uniunii Europene se vor reuni atunci pentru a semna documentul, relatează site-ul agenţiei Dpa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici