Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 12.00.

61 afișări

Jurnalistul Ion Cristoiu împlineşte astăzi 70 de ani şi 50 de ani de carieră. Despre puterea presei de azi şi din trecut, despre cum a schimbat Facebook media, despre sfatul cel mai de preţ pentru tânăra generaţie de jurnalişti şi multe alte subiecte, toate într-un interviu exclusiv cu Ion Cristoiu, acordat Gândul şi MEDIAFAX.

Asociaţia Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor spune că recomandările MCV nu au caracter opţional pentru România şi invocă o decizie a CCR. Procurorii cer şi un dialog real cu toţi cei implicaţi în sistemul de justiţie.

Procesatorul de plăţi PayU România spune că, până la ora 9:30, volumele tranzacţionate de Black Friday au crescut cu 42 %, faţă de anul trecut, iar numărul tranzacţiilor a crescut cu 55%. Valoarea medie a unui coş de cumpărături a fost de 866 de lei.

Trupul unui tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit, aseară, în tunelul din staţia de metrou Pantelimon. Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă şi încearcă să identifice cauza morţii tânărului.

Fostul ministru britanic pentru Brexit, David Davis, a transmis că Parlamentul britanic nu va aproba aplicarea acordului pentru Brexit negociat de Theresa May şi Uniunea Europeană. Davis spune că prim-ministrul va fi nevoit să ceară un acord diferit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici