Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

91 afișări

Social-democraţii au spun că serviciile secrete, care s-au ocupat în ultimii ani mai mult cu protocoale secrete şi ilegale, se vor descurca foarte bine şi cu mai puţini bani dacă îşi restrâng activitatea strict la atribuţiile legii. Liviu Dragnea a anuntat de aseara ca o parte din bugetul serviciilor va merge la programe de sanitate.

Trei turişti au fost surprinşi de o avalanşă, iar unul dintre ei a murit, în Masivul Călimani, în timp ce făceau o drumeţie cu snowmobile. Accidentul s-a produs în acelaşi loc în care, în urmă cu doi ani, o avalanşă a surprins doi salvamontişti.

Traficul aerian a fost suspendat, în această dimineţa, din cauza cenţii dense, pe Aeroportul din Iaşi. Nicio cursă nu a reuşit să decoleze sau să aterizeze. Cursele au avut întârziere.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a depus la Senat un proiect pentru modificarea OUG privind accesul la propriul dosar şi deconspirarea Securităţii. Proiectul prevede verificarea calităţii de colaborator al Securităţii a Preşedintelui României, judecătorilor CCR, procurorilor PÎCCJ, DNA şi a altor categorii.

Papa Francisc a devenit ieri primul suveran pontif care a vizitat Peninsula Arabă, la câteva ore după ce a condamnat dur războiul din Yemen, în care Emiratele Arabe Unite joacă un rol militar major, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici