Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

90 afișări

Matteo Politi, italianul care a operat în mai multe clinici private, deşi absolvise doar opt clase, a fost prins, în această dimineaţă, de poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară.

Câteva sute de salariaţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea au întrerupt lucrul, azi, şi au ieşit să protesteze în curtea unităţii. Ei sunt nemulţumiţi fiind de scăderile semnificative ale veniturilor nete faţă de luna trecută.

Şapte cutremure au avut loc în această dimineaţă în decurs de două ore, în Marea Neagră, cel mai mare având magnitudinea de 3,7 pe scara Richter. Toate seismele au avut loc la adâncimea de cinci kilometri.

Reţeaua de magazine Auchan recheamă articolul „Pouce File de somon afumat” 100g, produs pe 16 ianuarie şi care expiră pe 1 februarie, la care s-a detectat „Listeria monocitogenes”, anunţă ANSVSA. Cei care au cumpărat aceste produse nu trebuie să le consume şi să se întoarcă cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma.

Preşedintele american Donald Trump promite, cu ocazia discursului privind "Starea naţiunii", o nouă abordare privitoare la conflictele din Orientul Mijlociu în care sunt implicate SUA, afirmând că "naţiunile mari nu luptă la nesfârşit".

Ediţia de anul acesta a galei Oscar va avea loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei vor fi prezentate de mai multe vedete. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în ultimii 30 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici