Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

253 afișări

Fostul acţionar FC Dinamo, Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, a fost încarcerat azi la Penitenciarul Rahova. În acelaşi dosar Radu Mazăre a primit 9 ani de închisoare.

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa vor sesiza instanţa pentru ca magistraţii să emită un mandat european de arestare şi un mandat de urmărire internaţională a fostului primar Radu Mazăre, după condamnarea sa definitivă la 9 ani de închisoare, în dosarul retrocedării plajelor.

Poliţia Gorj a deschis o anchetă, azi, după apariţia unei înregistrări video în care o pacientă internată la Psihiatrie, în Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu, este filmată în lenjerie intimă, în timp ce sărută un bărbat prin grilajul despărţitor, aceasta fiind pipăită de un alt bolnav.

Zeci de oameni, între care şi persoane cu dizabilităţi, protestează, azi, în Bucureşti, Timişoara, Alba Iulia şi Cluj-Napoca faţă de proiectul de buget care prevede ca autorităţile locale să susţină integral finanţarea asistenţei sociale. Manifestanţii cer şi înfiinţarea Fondului pentru Dizabilitate.

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguţa Vasilescu în funcţia de ministru al Dezvoltării poate fi interpretat ca o frică a acestuia faţă de femeile frumoase şi puternice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici