Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

465 afișări

Călătorii au fost evacuaţi, în această dimineaţă, de la staţia de metrou Dristor, dintr-o garnitură din care ieşea fum, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Garnitura a fost tractată fără probleme.

PSD susţine că se impune o clarificare asupra modalităţii de culegere a datelor pentru întocmirea rapoartelor MCV şi cere Comisiei Europene rigoare în legătură cu îngrijorările exprimate de asociaţii ale magistraţilor din România în ceea ce priveşte ”afirmaţiile eronate” din rapoarte.

Ministrul Tudorel Toader a precizat, azi, pe Facebook, că în scurt timp va publica solicitările avocaţilor, în contextul în care apărătorii au anunţat că se vor aduna în faţa Curţii de Apel Bucureşti pentru a trage un semnal de apel în legătură cu onorariile.

Faţă de luna decembrie 2017 numărul născuţilor-vii a fost mai mic cu 1.045 în luna decembrie 2018 faţă de aceeaşi lună din 2017, iar numărul persoanelor care au decedat a fost cu 2.776 mai mare faţă de luna decembrie 2017, informează Institutul Naţional de Statistică.

Senatoarea democrată Amy Klobuchar şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în Statele Unite în 2020, relatează BBC. Klobuchar, care a fost anterior procuror, a declarat că va candida "pentru toţi oamenii care vor ca munca lor să fie recunoscută".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici