Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

101 afișări

Camera Deputaţilor a adoptat, azi, decizonal, modificarea Legii privind plafoanele, care prevede mărirea deficitului bugetar de la 2,55% la 2,76%, pentru a susţine financiar creşterea alocaţiilor pentru copii.

Viorica Dăncilă a mers azi la Parlament pentru a se întâlni cu preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea. Şeful Executivului va participa la plenul reunit în care va fi dat votul final la proiectul de buget pentru 2019, înainte de şedinţa de Guvern de la ora 14.00.

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de procurorii Secţiei de anchetarea magistraţilor. Ponta a declarat, la intrarea în sediul Parchetului, că a fost citat ca martor, însă nu a fost informat cu privire la dosar.

Camera Reprezentanţilor de la Washington a aprobat aseară proiectul bipartizan de lege privind bugetul federal, cu 300 de voturi pentru şi 128 împotriva, la câteva ore după ce proiectul a trecut de Senatul american, astfel evitând declanşarea unui nou blocaj guvernamental.

Facebook şi Comisia Federală pentru Comerţ din Statele Unite negociază o amendă de "miliarde de dolari" pentru problemele reţelei de socializare online legate de confidenţialitatea şi protecţia datelor, potrivit unui raport publicat de Washington Post, relatează Associated Press.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici