Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

92 afișări

Un fost şef al DNA Timişoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a sinucis, în această dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul al şaselea al clădirii care găzduieşte instituţia. Din primele informaţii, procurorul a venit la muncă, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul şi s-a aruncat în gol.

Ministerul Justiţiei a publicat, azi, lista procurorilor care şi-au depus candidatura pentru funcţia de procuror al Parchetului European din partea României, între aceştia numărându-se şi Marius Bulancea de la DNA şi Daniel Horodniceanu, fost şef DIICOT. Concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Parchetului European este în plină desfăşurare, iar Laura Codruţa Kovesi se află printre favorite.

PSD a anunţat, pe Facebook, demararea proiectului Autostrada Moldovei, iar ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va participa la începerea lucrărilor, la ora 12.30. Tot azi va avea loc un protest în care mai mult angajaţi din privat şi de la stat vor întrerupe 15 minute activitatea, la ora 15.00.

Meteorologii anunţă, pentru următoarele zile, o vreme deosebit de caldă, cu temperaturi de până la 18 grade celsius, mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă a lunii martie. Temperaturi mai ridicate sunt aşteptate şi la munte.

Premierul Jacinda Ardern a confirmat că 49 de persoane au fost ucise şi cel puţin 20 au fost rănite în atacurile care au avut loc vineri în două moschei din oraşul Christchurch din Noua Zeelandă, relatează CNN şi BBC. Toate şcolile din oraş au fost închise, a anunţat un reprezentant al poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici