Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

687 afișări

Ramona Mănescu, noul ministru de Externe, Nicolae Moga numit la portofoliul Interne şi Mihai Fifor vicepremier pentru parteneriate strategice au depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. Decretele de numire în funcţie au fost semnate dimineaţă de preşedintele Klaus Iohannis.

Un bărbat, din Buzău, în vârstă de 54 de ani, s-a înecat în această dimineaţă la Saturn. Bărbatul a fost resuscitat de mai multe echipaje medicale, însă fără rezultat. În zonă era arborat steagul roşu, ceea ce înseamnă că scăldatul este interzis din cauza pericolului de înec.

A fost confirmat un focar de pestă porcină africană în localitatea Lunguleţu din judeţul Dâmboviţa. Autorităţile au decis uciderea porcilor din gospodăria afectată şi supravegherea celorlalte animale din sat.

Mai mulţi timişoreni au fost „gazaţi” de doi angajaţi ai firmei de dezinsecţie care au început să stropească cu substanţe pentru combaterea insectelor fără a-i avertiza, lăsând în urma lor o ceaţă densă. Incidentul a avut loc în Piaţa Libertăţii din Timişoara în urmă cu două nopţi.

15 cetăţeni ruşi şi doi sud-coreeni, care făceau parte din echipajul unei ambarcaţiuni ruse de pescuit au fost retinuti de catre autoritatile nord coreene, deoarece au încălcat legile de intrare în Coreea de Nord, a transmis astăzi ambasada Rusiei din Coreea de Nord, conform Reuters.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici