Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

144 afișări

Accident grav în Dâmboviţa acolo unde trei persoane au murit, iar una este încarcerată, după ce două maşini şi un TIR s-au ciocnit. Incidentul a avut loc, în această dimineaţă, între localităţile Ulmi şi Bungetu.

Liceenii care au promovat examenele de corigenţe se pot înscrie, azi, pentru a doua sesiune a Bacalaureatului 2019, potrivit datelor calendarului Ministerului Educaţiei Naţionale. Probele din sesiunea de toamnă a BAC-ului se vor desfăşura între 21 august şi 3 septembrie.

Traficul din Capitală va fi restricţionat, luni, deoarece are loc ceremonia militară dedicată Zilei Imnului Naţional. Evenimentul va avea loc în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar Naţional, de pe Calea Victoriei.

Mai mulţi cetăţeni care locuiesc în oraşul Popeşti-Leordeni din Ilfov au sunat la 112, azi noapte, pentru că s-au simţit rău după ce autorităţile au împrăştiat substanţe împotriva ţânţarilor. Viceprimarul spune că au fost făcute teste şi că valorile normale nu au fost depăşite.

Ambele rachete cu rază scurtă de acţiune lansate ieri dimineaţă de Coreea de Nord au zburat pe o distanţă de peste 600 de kilometri, a transmis un purtător de cuvânt al armatei sud-coreene, citat de Reuters. Testul Phenianului este primul de acest tip după ce Donald Trump şi Kim Jong-un, au convenit să discute din nou despre denuclearizarea Peninsulei Coreene.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici