Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 4 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 4 aprilie 2019

144 afișări

Mai multe focuri de armă au fost trase, în această dimineaţă, de un poliţist, în municipiul Iaşi, după ce un şofer nu a oprit la semnalul unui poliţist local şi l-a luat pe agent pe capotă.

Fostul acţionar Dinamo Bucureşti Cristian Borcea a depus o nouă cerere de eliberare condiţionată, Judecătoria Sectorului 5 stabilind termen de judecată pe data de 10 aprilie. Omul de afaceri a fost dus luni seară la Spitalul Floreasca, iar o zi mai târziu s-a întors la Penitenciarul Rahova.

Fondurile aferente emisiunii de euro obligaţiuni, în valoare de 3 miliarde euro, lansată în data de 27 martie pe pieţele financiare internaţionale, au fost încasate azi de către Ministerul Finanţelor Publice, informează instituţia.

Doi copii din Buşteni au fost filmaţi în timp ce se jucau în apropierea unei ursoaice cu doi pui şi, la un moment dat, unul dintre ei a luat o piatră şi a aruncat-o spre sălbăticiuni. Animalele au coborât din pădure în căutare de hrană.

Liderul opoziţiei din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a declarat că Theresa May nu a făcut suficiente progrese în cadrul primei runde de discuţii pe tema ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Camera Comunelor a aprobat, azi-noapte, o moţiune prin care obligă Guvernul Theresa May să ceară amânarea retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici