Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 6 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 6 iunie 2019.

216 afișări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, azi, o nouă informare meteo de ploi torenţiale, până luni dimineaţa. De asemenea, 29 de judeţe sunt, total sau parţial, sub avertizare cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice, vânt şi vijelii, până joi seara.

Hidrologii au emis, azi, atenţionare cod roşu de inundaţii pentru râuri din judeţul Timiş, unde din cauza viiturilor formate în amonte sunt posibile depăşiri ale cotelor de pericol în special pe râul Bega. Avertizarea este valabilă până diseară, la ora 18.00.

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist, a fost externat din spital, în această dimineaţă, şi transportat la Penitenciarul „Popa Şapcă" din Timişoara.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România solicită retragerea proiectul de OUG privind reglementarea transportul alternativ cu maşină şi şofer, justificând că adoptarea acestuia ar încălca legislaţia şi Constituţia României.

Sfântul Scaun a aprobat oficial modificarea rugăciunii "Tatăl Nostru" pentru slujbele catolice. Modificarea vizează doar un fragment de frază din celebra rugăciune din Evanghelia după Matei, mai precis "nu ne duce pe noi în ispită", care devine "nu ne abandona/ nu ne lăsa să cădem în ispită".

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici