Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 7 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 7 iunie 2019.

235 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles lista cu portofoliile de comisar european vizate de România, pe primul loc fiind cel al Transporturilor, pentru care este propus Eugen Teodorovici. Numele ministrului de Finanţe este vehiculat şi pentru postul de vicepremier, în locul Anei Birchall.

Meteorologii au emis o nouă prognoză pentru Capitală, valabilă până duminică dimineaţă, când sunt aşteptate ploi torenţiale, descărcări electrice şi grindină. Potrivit ANM, temperatura maximă se va situa în jurul valorilor 28-30 de grade.

Noul director general interimar al Tarom este, conform site-ului companiei, Mareşi Cărăvan, care a deţinut funcţia de director financiar al companiei. La Conducerea Tarom s-a aflat până la finele lunii mai Florin Susanu, care a demisionat.

Câştigul salarial mediu brut a fost în aprilie 5.105 lei, mai mare cu 1,1% faţă de martie, iar cel net a fost 3.115 lei, în creştere cu 40 de lei (1,3%), informează INS.

Prim-ministrul britanic Theresa May va demisiona azi în mod oficial din funcţia de lider al Partidului Conservator, dar va rămâne în funcţia de premier al Marii Britanii până va fi ales succesorul său, relatează BBC.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici