Video ŞTIRILE OREI 17.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 17.00

31 afișări

Social-democraţii au fost convocaţi în şedinţa BPN, marţi, la Parlament, urmată de reuniunea CEx, pentru a decide prezidenţiabilul partidului, au declarat surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Guvernul a lansat, azi, ediţia a şasea a Programului de Internship. Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că pentru stagiul de practică din acest an s-au înscris studenţi sau absolvenţi de studenţi ai universităţilor de prestigiu din mai multe ţări europene.

Cadavrul unei femei, acoperit cu crengi şi viţă de vie, a fost găsit de poliţişti în Buzău. Aceştia căutau o femeie dispărută de aproape o lună, când au dat pe marginea unui câmp, peste cadavrul unei femei.

Patru arme şi sute de proiectile au fost ridicate de poliţişti de la un prahovean în urma unei percheziţii. Peste 600 de cartuşe şi 1.000 de proiectile auf sot găsite în locuinţa unui bărbat de 65 de ani din Ploieşti, într-un dosar de contrabandă calificată .

Trei indivizi au fost incuplaţi pentru asasinarea jurnalistei anticorupţie Daphne Caruana Galizia, ucisă cu un vehicul-capcană în octombrie 2017, informează cotidianul The Guardian.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici