Video ŞTIRILE OREI 20.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 20.00.

115 afișări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu i-a criticat pe „bădălăii” din PSD, dar şi pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care ar fi vinovaţi că până acum nu a fost dată de guvern o ordonanţă privind amnistia şi graţierea. El spune că este „supărat că se amână un lucru necesar pentru România”.

Cei care vor să meargă la munte dar nu au chef să rămână blocaţi pe DN1 au, de duminică, o nouă variantă. CFR a anunţat că introduce de duminică un nou tren, pe ruta Braşov- Ploieşti- Bucureşti, care are opriri în toate staţiunile de pe Valea Prahovei.

Comisia Juridică a Senatului a amânat pentru săptămâna viitoare votul privind cererea DNA pentru începerea urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu. Preşedintele Senatului este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari mită de la o companie austriacă.

Din site-ul PROMOTOR aflăm că fondurile pentru programul Rabla din acest an s-au epuizat de la sfârşitul lunii noiembrie. De anul viitor, înscrierea în program va fi mai dificilă, pentru că vor fi acceptate doar maşinile cu ITP valabil.

Televiziunea Română a trimis o scrisoare postului german ZDF, prin care cere să prezinte corect o ştire despre unirea Transilvaniei cu România. Preşedintele TVR scrie că materialul difuzat de televiziunea germană cu titlul ”Anexarea Transilvaniei” este unul tendenţios şi care aduce prejudicii de imagine României. Între timp, pe site-ul german, cuvântul anexare a fost înlocuit cu aderare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici