Suporterii dinamovişti au cântat şi au aprins torţe la malul mării. Jandarmeria română a intervenit pentru a opri spectacolul

  • Un grup de suporteri dinamovişti şi-au manifestat dragostea pentru clubul favorit la malul mării
  • Suporterii au rămas fideli echipei în ciuda rezultatelor
  • Jandarmeria a intervenit pentru a opri spectacolul făcut de suporteri
565 afișări

Aproximativ 50 de suporteri ai echipei de fotbal Dinamo au venit de la Bucureşti pentru a-şi susţine favoriţii şi au scandat cu jucătorii.

Câţiva suporteri au aprins torţe, moment în care echipa de dialog a Grupării Mobile le-a adus la cunoştinţă că trebuie să înceteze această activitate. Au înţeles şi în aproximativ zece minute aceştia au părăsit zona.

Echipa de fotbal este cazată la un hotel din apropierea staţiunii Mamaia. În acest moment se identifică persoanele pentru aplicarea măsurilor legale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici