Noi imagini de la incendiul din Iaşi. Flăcările au cuprins mai multe case şi un depozit de materiale textile, iar o femeie a ajuns la spital

  • Un depozit de materiale textile a fost cuprins de flăcări marţi după-amiază în cartierul ieşean Tătăraşi
  • Pompierii intervin în continuare pentru a stinge flăcările, iar fumul negru se vede în tot oraşul
  • O femeie în vârstă de 51 ani a suferit un atac de panică şi este tratată în Unitatea de Primire Urgenţe
8701 afișări

Incendiul din cartierul ieşean Tătarasi a cuprins 4 case şi un depozit de materiale textile. Pompierii intervin în continuare pentru a stinge flăcările, iar fumul negru se vede în tot oraşul.

"La incendiu a fost echipajul de prim ajutor care a adus în UPU o femeie de 51 ani cu atac de panică, stabilă care va fi evaluată şi tratată", a declarat Diana Cimpoesu, medic  şef UPU Smurd.

Traficul pe străzile din apropiere a fost blocat, iar primăria deja cauta spaţii pentru a-i caza pe cei care locuiesc în zonă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici