VIDEO Momentul în care maşina omului de afaceri din Arad a explodat

O explozie urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă.

14509 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momentul în care maşina omului de afaceri din Arad a explodat

VIDEO Momentul în care maşina omului de afaceri din Arad a explodat

În explozie a murit un om de afaceri cunoscut pentru crescătoria de somn african. În videoclipul suprins de camerele de supraveghere se observă cum maşina merge cu spatele înainte de a exploda. 

VEZI VIDEO AICI

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

SRI participă la ancheta desfasuşurată de Poliţia Română şi, împreuna cu specialistii de la Institutul Naţional de Criminalistică, realizează expertiza pirotehnică, anunţă instituţia.

Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist.

La momentul de faţă sunt luate în considerare mai multe ipoteze inclusiv un act criminal.

Sursă video: Realitate de Vrancea

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici