Video Viorel Cataramă insistă: Vreau să mă infectez voluntar cu COVID-19

  • Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, vrea să fie infectat cu virusul COVID-19
  • Politicianul a făcut cerere către trei spitale din Bucureşti care tratează pacienţi infectaţi
  • Până acum, a primit un refuz doar din partea spitalului Victor Babeş din Bucureşti
5012 afișări

Politicianul Viorel Cataramă insistă să se infecteze cu COVID-19. După ce a anunţat că psihoza statului în casă a fost o măsură greşită pentru România, el vrea să demonstreze că nu păţeşte nimic dacă se îmbolnăveşte cu coronavirus.

„Ni s-a injectat frică. De frică am renunţat foarte uşor la drepturile şi libertăţile findamentale pe care le avem prin constituţie. Coronavirus există, va exista şi după 15 mai şi după 15 iunie”, a spus Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală.       

Până acum a trimis solicitări de a se interna voluntar la trei spitale din Bucureşti însă, a primit doar un singur răspuns.

„E vorba de Colentina, Balş şi Babeş. Am primit un singur răspuns de la unul din cele trei spitale, negativ. Celelalte două spitale nu mi-au răspuns nimic. Înţeleg că nu există un protocol pentru astfel de solicitare. Înţeleg că se merge pe ideea că spitalele sunt unităţi care trebuie să trateze pacienţi nu să-i îmbolnăvească. Numai că, eu cred că se acţionează din frică”, a mai declarat politicianul. 

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală va încerca în continuare să intre într-o colectivitate unde sunt persoane infectate cu COVID-19 pentru a se infecta.

Viorel Cataramă are 65 de ani, este căsătorit şi are patru copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici