Burse de participare în programul de învăţare experienţială Leaders Challenge©

Burse de participare în programul de învăţare experienţială Leaders Challenge© pentru managerii din sectorul ONG

Au mai rămas doar câteva zile în care managerii din sectorul ONG pot aplica pentru bursele oferite de Raiffeisen Bank România în cadrul programului Leaders Challenge© dezvoltat de Fundaţia Leaders.

Aflat la a doua ediţie, programul de formare Leaders Challenge© se adresează antreprenorilor sau managerilor care descoperă provocările creşterii profesionale în relaţie cu echipa lor şi propriul leadership şi au nevoie să îşi dezvolte competenţele specifice noului statut.

Ediţia de anul acesta a programului se va desfăşura în perioada aprilie-septembrie, timp în care 16 manageri din întreaga ţară îşi vor antrena competenţe de leadership esenţiale pentru liderii aflaţi la început de drum: gândirea strategică, leadership-ul echipei, cultivarea talentelor, comunicare, managementul schimbării, leadership personal.

 

Comunicat furnizat si asumat de Fundatia Leaders

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19260

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici