Incident la o secţie de votare din Brăila. Unui membru al comisiei i s-a făcut rău

  • Un incident a avut loc în jurul orei 11.00, la o secţie de votare din oraşul Brăila.
  • Unui membru al comisiei i s-a făcut rău, iar colegii din secţie au sunat la 112.
  • Victima a primit îngrijiri şi, la final, a refuzat să fie transportată la spital.
114 afișări
Imaginea articolului Incident la o secţie de votare din Brăila. Unui membru al comisiei i s-a făcut rău

Incident la o secţie de votare din Brăila. Unui membru al comisiei i s-a făcut rău

Un bărbat de 44 de ani, membru în comisia unei secţii de votare din oraşul Brăila, a făcut o criză de epilepsie. Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale, bărbatul şi-a revenit şi a refuzat să fie transportat la spital.

„La ora 11.00, un membru din comisie de la Secţie de votare nr. 20 din municipiul Brăila, bărbat 44 ani, a făcut o criză de epilepsie. A primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, dar a refuzat transportul la spital”, au anunţat reprezentanţii ISU Brăila.

În timpul incidentului, procesul electoral nu a fost întrerupt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici