Incident la vot: Un bărbat din Olt a votat cu buletinul concubinei. Ce a păţit pentru fapta sa

  • Poliţiştii din Olt au deschis un dosar penal pentru fraudă la vot, după ce un bărbat de 28 de ani din comuna Coloneşti ar fi votat cu actul de identitate al concubinei sale.
436 afișări
Imaginea articolului Incident la vot: Un bărbat din Olt a votat cu buletinul concubinei. Ce a păţit pentru fapta sa

Incidente la vot: Un bărbat din Olt a votat cu buletinul concubinei. Ce a păţit pentru fapta sa

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 28 de ani din comuna Colonesti, cu reşedinţa în comuna Cungrea, s-a prezentat la o secţie de votare din Cungrea, unde ar fi votat folosind actul de identitate al concubinei sale.

Ulterior, bărbatul s-a dus la o altă secţie de votare, unde a votat folosind propria carte de identitate, susţin poliţiştii.

Aceştia fac cercetări la faţa locului şi au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „fraudă la vot”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici