Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis, la vot: Este important să mergem la vot, să nu-i lăsăm pe alţii să decidă

  • Preşedintele Klaus Iohannis a fost la vot
  • Iohannis a precizat că nu trebuie ”să-i lăsăm pe alţii să decidă”
  • Preşedintele spune că trebuie să fie luată în considerare starea comunităţii
614 afișări
Imaginea articolului Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis, la vot: Este important să mergem la vot, să nu-i lăsăm pe alţii să decidă

Klaus Iohannis, la vot: Este important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alţii să decidă

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, duminică, după ce a votat că este important ca tooţi românii să meargă la vot „să nu lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru”.

„Este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru, astăzi îi alegem pe cei care conduc comunităţile în care trăim. Este foarte important să ne uităm bine la candidaţi şi să îi alegem pe cei care pot face ceva pentru comunitate, fiindcă până la urmă de ei depinde cum arată spitalul, cum arată şcoala, dacă drumurile sunt întreţinute, dacă parcurile sunt bine întreţinute, dacă traficul este dirijat aşa cum trebuie”, a declarat Klaus Iohannis după ce şi-a exercitat dreptul la vot.

Şeful statului i-a invitat pe toţi românii să meargă la vot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici