Solomon: Am fost în fief-ul lui Dinescu şi l-am zdrobit, l-am umilit

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, duminică, la Craiova, cu prilejul unui miting electoral, că Traian Băsescu l-a umilit pe Mircea Dinescu în fief-ul lui, şi "bine i-a făcut", edilul municipiului susţinând că poetul trebuie "să aibă un alt comportament" dacă vrea "să rămână în Oltenia".

32 afișări

Primarul Antonie Solomon a afirmat, duminică, la mitingul electoral organizat pe esplanada Teatrului Naţional "Marin Sorescu", din municipiu, că Mircea Dinescu merita "o palmă" pentru că de câţiva ani îl "înjură" pe şeful statului.

"Traian Băsescu i-a dat o lecţie lui Mircea Dinescu care, de câţiva ani de zile, nu face altceva decât să înjure preşedintele. Aseară, am fost în fief-ul lui şi l-am zdrobit, l-am umilit. Merita această palmă de către noi, cei care vrem să democratizăm această ţară. Deci Mircea Dinescu trebuie să înţeleagă că, dacă vrea să rămână în Oltenia, trebuie să aibă un alt comportament", a declarat primarul Antonie Solomon.

Sâmbătă, în timpul unui miting electoral desfăşurat în Portul Cetate, din judeţul Dolj, preşedintele Traian Băsescu a refuzat să-i dea microfonul lui Mircea Dinescu pentru a rosti câteva cuvinte pe scenă, replicându-i că, dacă vrea să vorbească, să o facă la televizor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici