Adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open: Lumea are o impresie greşită despre ea

Simona Halep (28 de ani, nr. 2 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de Grand Slam Australian Open, după ce s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-1, în faţa estonei Anett Kontaveit. La finalul meciului, adversara Simonei a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului lider mondial.

1878 afișări
Imaginea articolului Adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open: Lumea are o impresie greşită despre ea

Adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open: Lumea are o impresie greşită despre ea

Anett Kontaveit a fost surprinsă de agresivitatea de care a dat dovadă Simona Halep la Melbourne şi a precizat în cadrul conferinţei de presă că nu a avut arme să lupte contra jucătoarei din România:

"Simona a jucat un meci incredibil. Am încercat tot ce am putut... Dar a fost atât de puternică, chiar n-am găsit armele necesare. Am încercat să fiu agresivă, dar n-am putut să-i creez probleme. Ştiam că e o jucătoare grozavă şi mă aşteptam să fie dificil, dar a fost greu ca loviturile mele să nu fie eficiente cum ar fi fost în faţa altor jucătoare. Nu ştiu dacă mă aşteptam la asta.

Am fost surprinsă de cât de agresivă a fost, jocul ei m-a determinat să mă mişc continuu, a returnat. A fost incredibilă! Chiar nu cred că am făcut un meci rău, am dat ce am avut mai bun în situaţia asta, dar ea a jucat mult mai bine decât mine.

Lumea are o impresie greşită despre Simona. Nu este doar o jucătoare cu o deplasare bună, a fost foarte agresivă şi a pus multă presiune".

Simona Halep o va întâlni în semifinalele Australian Open pe Garbine Muguruza (Spania; 32 WTA), care a trecut în sferturi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia; 30 WTA), cu 7-5; 6-3, după o oră şi 35 de minute de joc.

Meciul dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza se va disputa joi, nu înainte de ora 06:30. Cealaltă semifinală, Ashleigh Barty - Sofia Kenin, va avea loc înaintea partidei Simonei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici