Confruntarea Sorana Cîrstea - Cori Gauff are loc miercuri, în turul doi de la Australian Open. Ora meciului

Sorana Cîrstea (74 WTA) o va întâlni pe americanca de 15 ani Cori Gauff (67 WTA), miercuri, nu mai devreme de ora 03:50, în turul secund de la Australian Open.

213 afișări
Imaginea articolului Confruntarea Sorana Cîrstea - Cori Gauff are loc miercuri, în turul doi de la Australian Open. Ora meciului

Sursa FOTO: Profimedia Images

Partida dintre cele două va avea loc pe Melbourne Arena, după meciul dintre Julia Goerges şi Petra Martic, care va începe la 02:00, ora României.

Pentru a ajunge în turul secund, tenismena americană Cori Gauff, în vârstă de doar 15 ani, a învins-o pe conaţionala Venus Williams (55 WTA), fost lider mondial, luni, scor 7-6 (5), 6-3.

În schimb, Sorana Cîrstea a învins-o în prima rundă pe Barbora Strycova, scor 6-2, 7-6 (5).

Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA, însă Gauff s-a duelat cu o altă româncă, în 2019, la Wimbledon, când Simona Halep câştiga în două seturi meciul din optimi şi incheia parcursul entuziasmant al jucătoarei de 15 ani.

Miercuri vor intra în competiţie alţi doi români, în probele de dublu. Perechea formată din Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, cotată cu şansa a opta la cucerirea trofeului, va întâlni cuplul Dominic Inglot/ Aisam-Ul-Haq-Qureshi, în primul tur. Meciul e programat pe terenul 10, după un alt joc de dublu, care începe la ora 02:00.

Tot pe terenul 10 vor evolua Monica Niculescu şi Misaki Doi, care le vor întâlni în primul tur pe Anna Kalinskaya şi Yulia Putintseva. Meciul este al patrulea de pe această arenă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici