Darren Cahill, după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open: Vei reveni mai puternică

Simona Halep a ratat şansa calificării în finala Australian Open. Fostul lider mondial a pierdut în semifinale în faţa jucătoarei din Spania Garbine Muguruza. Sportiva din Constanţa s-a enervat la finalul primului set pierdut, când şi-a distrus racheta.

2282 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill, după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open: Vei reveni mai puternică

Darren Cahill, după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open: Vei reveni mai puternică

Muguruza s-a calificat în finală, după ce a învins-o pe Halep cu 7-6, 7-5.

"O luptă mare ieri şi felicitări lui Garbine & Conchita. Sunt nerăbdător să văd o minunată finală feminină (n.red. - Garbine Muguruza vs Sofia Kenin).

Ghinion pentru fata noastră, Simona Halep. Suntem toţi mândri de tine. Lupţi, înveţi, munceşti şi vei reveni mai puternică. Asta este ceea ce vom face", a scris antrenorul lui Halep, Darren Cahill, pe contul lui de Twitter.

Tot pe acelaşi site de socializare, jucătoarea din Constanţa a postat un mesaj de rămas bun:

"Această înfrângere a durut rău şi încă doare, dar dacă am învăţat ceva în cariera mea, este că învăţătura din cele mai dureroase înfrângeri devine motivul din spatele celor mai mari câştiguri.

Aşa că voi accepta asta şi voi învăţa din asta.

Mulţumesc acestei ţări frumoase, ne vedem anul viitor".

În urma turneului de Grand Slam Australian Open, Simona Halep va urca pe locul doi în clasamentul WTA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici