Djokovic, criză de nervi în timpul finalei Australian Open. Dispută aprinsă cu arbitrul: ”Bravo, bun lucru ai făcut”

Novak Djokovic a avut o criză de nervi în timpul finalei Australian Open, în confruntarea cu Dominic Thiem.

1393 afișări
Imaginea articolului Djokovic, criză de nervi în timpul finalei Australian Open. Dispută aprinsă cu arbitrul: ”Bravo, bun lucru ai făcut”

Djokovic, criză de nervi în timpul finalei Australian Open. Dispută aprinsă cu arbitrul: ”Bravo, bun lucru ai făcut”

Djokovic, fost lider ATP, a primit două avertismente din partea arbitrului de scaun, Damien Dumusois, la finalul setului al doilea, la scorul de 4-5. Al doilea avertisment a fost primit pentru ”time-violation”, depăşirea timpului regulamentar la serviciu, iar arbitrul francez l-a pedepsit cu pierderea primului serviciu. Djokovic a servit cu serviciul doi, la scorul de 15-40 pentru Thiem, dar a pierdut punctul şi setul.

Djokovic l-a aplaudat ironic pe arbitrul francez şi l-a lovit amical cu palma peste pantofi în momentul în care s-au schimbat terenurile. La pauza dintre seturile 2 şi 3, Djokovic nu a mai rezistat şi şi-a vărsat nervii pe arbitru.

"Ai vrut sa iesi la rampa, sa iesi in evidenta si ai reusit acest lucru, bravo, bun lucru ai facut!", a fost reacţia sportivului sârb.

Novak Djokovic (Serbia; 2 ATP) s-a impus în finala masculină de simplu de la Australian Open, în faţa lui Dominic Thiem (Austria; 5 ATP). A închis ultimul act după patru ore şi trei minute, în cinci seturi, 6-4; 4-6; 2-6; 6-3;6-4.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici