Ieşire nervoasă a Simonei Halep la finalul primului set cu Garbine Muguruza. Cum a reacţionat românca

După ce a pierdut primul set al partidei cu Muguruza, cu scorul de 6(8)-7, Simona Halep a cedat nervos. Jucătoarea română a izbit racheta de pământ până a distrus-o.

1380 afișări
Imaginea articolului Ieşire nervoasă a Simonei Halep la finalul primului set cu Garbine Muguruza. Cum a reacţionat românca

Simona Halep a avut o ieşire nervoasă la sfârşitul primului set cu Garbine Muguruza

După un prim set în care a pierdut la limită, Simona a simţit nevoia să se descarce. Simona Halep şi-a lovit în mod repetat racheta de pământ până când a făcut-o bucăţi.

Simona Halep a fost eliminată, joi, în semifinalele Australian Open, după ce a pierdut în faţa lui Garbine Muguruza, cu 6(8)-7, 5-7.

În finala competiţiei, Garbine Muguruza o va înfrunta pe Sofia Kenin, cea care a învins-o pe Ashleigh Barty, cu scorul de 7-6(6), 7-5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici