Moment crunt la conferinţa de presă: „Chiar trebuie să vorbim despre asta?” Jurnalistul ar putea fi interzis pentru că a adresat o întrebare mult prea intimă unei fete de 18 ani

Amanda Anisimova (24 WTA), tenismena din SUA de origine rusă, a fost eliminată în primul tur de la Australian Open, marţi, iar sportiva de 18 ani a izbucnit în lacrimi când a fost întrebată de un jurnalist despre moartea tatălui său, care i-a fost şi antrenor.

3317 afișări
Imaginea articolului Moment crunt la conferinţa de presă: „Chiar trebuie să vorbim despre asta?” Jurnalistul ar putea fi interzis pentru că a adresat o întrebare mult prea intimă unei fete de 18 ani

Moment crunt la conferinta de presa: ”Chiar trebuie să vorbim despre asta?” Jurnalistul ar putea fi interzis pentru că a adresat o întrebare mult prea intimă unei fete de 18 ani

Konstantin Anisimov, tatăl şi antrenorul sportivei de 18 ani, a decedat în august 2019, în urma unui infarct. Un jurnalist prezent la conferinţa de presă a întrebat-o pe Amanda dacă se simte în continuare afectată de evenimentul trist petrecut în viaţa sa, fapt care a deranjat-o, ea izbucnind în lacrimi, relatează Daily Mail.

"Chiar trebuie să vorbim despre asta atât de repede după un meci? Este în continuare dificil, dar am fost încântată să joc la Australian Open, e turneul meu favorit de Mare Şlem, am amintiri frumoase de aici", a spus Anisimova.

Printre cei care au sărit în apărarea tinerei sportive s-a numărat şi tenismenul australian Nick Kyrgios, care a scris pe Twitter: "Asta mă deranjează foarte tare! Aveţi inimă, vă rog. Nu este corect. Ţine capul sus, Amanda!".

De asemenea, alţi jurnalişti ar fi solicitat ca persoana respectivă să fie interzisă de la conferinţele de presă ulterioare, motivând că jurnalistul a adresat o întrebare mult prea intimă unei fete de doar 18 ani.

Amanda Anisimova, în prezent clasată pe locul 24 mondial, a impresionat la Roland Garros 2019, când a ajuns până în semifinale, eliminând-o în sferturile de finală pe Simona Halep.

sursa foto: profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici