Novak Djokovic şi Roger Federer se vor confrunta în semifinalele Australian Open

Novak Djokovic (Serbia; 2 ATP) s-a calificat în semifinalele turneului Australian Open, după victoria în minimum de seturi, în faţa lui Milos Raonic (Canada; 35 ATP). Scorul a fost 6-4; 6-3; 7-6(1).

1557 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic şi Roger Federer se vor confrunta în semifinalele Australian Open

Djokovic îşi continuă prestaţia fără greşeală, începută în al doilea tur în cadrul turneului de Mare Şlem. După setul cedat în prima rundă, Novak Djokovic a bifat, odată cu partida de marţi, al patrulea joc fără set pierdut. În urma acestui succes, sârbul şi-a asigurat un meci cu Roger Federer (Elveţia; 3 ATP) în semifinale, care se contura după tragerea tabloului.

Djokovic nu a pierdut pe propriul serviciu cu canadianul şi a bifat două break-uri, unul în primul set şi unul în al doilea.

Celelalte două sferturi de finală vor avea loc miercuri. Programul:
Stan Wawrinka (Elveţia; 15 ATP) vs. Alexander Zverev (Germania; 7 ATP)- ora 05:30
Rafael Nadal (Spania; 1 ATP) vs. Dominic Thiem (Austria; 5 ATP)– ora 10:30

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici