Sofia Kenin a câştigat Australian Open

Sofia Kenin (15 WTA) a câştigat primul turneu de Mare Şlem al anului la feminin, Australian Open! Sportiva din SUA s-a impus în finală în faţa mult mai experimentatei Garbine Muguruza (Spania; 32 WTA). Scorul, după două ore şi 5 minute de joc, a fost 4-6; 6-2; 6-2.

1352 afișări
Imaginea articolului Sofia Kenin a câştigat Australian Open

Sofia Kenin a câştigat Australian Open

Kenin a început slab meciul, iar în primul act a avut un joc sub al adversarei încă din primele game-uri. A cedat de două ori pe serviciu şi a pierdut cu 4-6. Surprinzător, impactul moral nu s-a simţit în următoarele două seturi, pe care le-a controlat de o manieră clară.

Muguruza nu a găsit metode prin care să stopeze jocul agresiv al lui Kenin, care a închis tabela cu 6-2; 6-2. Victoria o ridică poziţii importante în clasament pe sportiva din Staele Unite ale Americii. De luni, se va afla pe locul al 7-lea în ierarhia WTA.

Kenin a avut un parcurs aproape perfect la Australian Open. A cedat doar două seturi. În afara celui din finală, a mai cedat în optimi, cu compatrioata Cori Gauff (67 WTA):

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici