Sofia Kenin, după succesul de la A.O: Visul meu a devenit realitate, e un sentiment incredibil

Sofia Kenin (SUA; 15 WTA) a câştigat primul Mare Şlem al carierei la Australian Open, iar după triumf a oferit primele declaraţii cu privire la emoţiile primului succes într-un astfel de turneu. Kenin a declarat că şi-a îndeplinit visul.

2581 afișări
Imaginea articolului Sofia Kenin, după succesul de la A.O: Visul meu a devenit realitate, e un sentiment incredibil

Sofia Kenin, după succesul de la A.O: Visul meu a devenit realitate, e un sentiment incredibil

Deşi pornea cu şansa a doua în faţa lui Garbine Muguruza (Spania; 32 WTA), din perspectiva experienţei, Kenin a făcut un meci foarte bun, în ciuda faptului că a pierdut primul set. „Visul meu a devenit realitate, este un sentiment incredibil. Am avut multe emoţii, dar în final am reuşit să câştig. Este o onoare şi un privilegiu să mă aflu aici. Abia aştept să mă întorc anul viitor.

Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, fără ei n-aş fi reuşit vreodată această performanţă. Echipa, staff-ul şi familia mea au fost fantastici şi m-au împins constant de la spate. Vreau să vă mulţumesc şi vouă, celor din tribune, pentru o atmosferă senzaţională. Vă iubesc pe toţi!”, a spus Sofia Kenin, citată de eurosport.ro.

Sofia Kenin a câştigat finala după două ore şi cinci minute de joc, cu scorul 4-6; 6-2; 6-2. De luni, ea se va afla pe locul al 7-lea în ierarhia WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici