BMW intră pe o nouă piaţă. Cât va costa scuterul electric care prinde până la 120 km/h

  • Constructorul auto german a prezentat primele imagini cu noul CE 04.
  • Scuterul atinge viteza de 120 km/h şi are o autonomie de 130 de km.
  • Noul model va costa 12.000 $ şi va fi disponibil începând cu anul 2022.
2334 afișări
Imaginea articolului BMW intră pe o nouă piaţă. Cât va costa scuterul electric care prinde până la 120 km/h

Sursă FOTO: bmwgroup.com

BMW a prezentat primele imagini cu noul său scuter, 100% electric. Conceptul noului model a fost prezentat pentru prima oară în 2017, iar acum acesta a devenit realitate.
 
Scuterul, numit CE 04, este dotat cu 42 de cai putere şi atinge viteza maximă de 120 km pe oră. Bateria se încarcă în mai puţin de două ore şi are o autonomie de 130 de km.
 
Acesta va costa aproximativ 12.000 de dolari şi va fi disponibil începând cu anul 2022.
 
Nu se ştie ce impact va avea noul model pe piaţa scuterelor, având în vedere că un Vespa electric costă 5000 de dolari.
 
Modelul BMW face parte din planul constructorului auto de a ajunge la 50% vehicule electrice, până în 2030.
 
„Şi acum mergem înainte, într-un mod electric, digital şi sustenabil. Targetul nostru este de peste 2 milioane de vehicule electrice până la finalul lui 2025.”, a spus preşedintele admministrativ BMW, Oliver Zipse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici