VIDEO  Descoperire fără precedent: 230 de maşini de epocă găsite într-o biserică şi un hambar. Vor costa milioane la licitaţie

O colecţie de 230 de maşini clasice a fost găsită într-o biserică şi un hambar din Ţările de Jos/Olanda.

85195 afișări
Imaginea articolului Descoperire fără precedent: 230 de maşini de epocă găsite într-o biserică şi un hambar. Vor costa milioane la licitaţie

Descoperire fără precedent în Olanda: 230 de maşini de epocă găsite într-o biserică şi un hambar. Vor costa milioane la licitaţie

Este colecţia pe care Ad Palmen a acumulat-o, în tăcere, timp de peste 40 de ani. De la mijlocul anilor 1960, Palmen a lucrat ca dealer de maşini. A început colecţia cumpărând un Lancia B20 galben. O comoară a cărei existenţă era necunoscută, păstrată de colecţionar doar pentru el însuşi. Acum, executorii au descoperit-o.

Este considerată una dintre cele mai bine conservate colecţii de maşini din Europa, cu modele rare, inclusiv Alfa Romeo, Maserati şi Ferrari, precum şi mărci germane (BMW, Mercedes-Benz şi NSU) şi britanice precum Jaguar, Aston Martin şi Rolls- Royce sunt prezente şi alături de maşini americane precum Chevrolet, Cadillac şi Ford.

În colecţie se remarcă un Alfa Romeo 2600 SZ, un Mercedes-Benz 300S Roadster şi un Lancia Aurelia Spider.Potrivit Classic Cars Acutions, starea maşinilor a „rezistat foarte bine testului timpului”.

Toate maşinile sunt în prezent plasate într-un depozit din Dordrecht şi vor fi deschise publicului timp de trei zile, la sfârşitul lunii mai. Licitaţia va avea loc într-o vânzare online începând cu 19 mai până pe 7 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici